Blogia
pussyinlife

Inadaptats

Inadaptats Inadaptats s'autodefineix com un grup de música político-musical contrainformatiu amb l'objectiu d'estendre la utopia als Països Catalans.

Aquest veterà grup nascut a Vilafranca del Penedès porta més de 10 anys lluitant per uns Països Catalans independents i socialistes per tots els mitjans, tal i com diu el seu primer treball, a través de la unitat d'acció del poble treballador.

El seu estil és una barreja de hardcore i rock radical amb clares influències dels Negu Gorriak i Rage Against The Machine. L'estil del grup no té gaires semblances amb la resta de grups catalans, potser amb l'excepció dels Brams, i el que està clar és que no se'ls pot acusar de tous ni pel que fa a principis ni melodies. Per sobre de tot destaquen les seves creatives i contundents lletres, les seves guitarres i melodies energètiques que de ben segur et faran botar.

Tot i el seu alt nivell musical la seva conscienciació amb la causa feia gairebé impossible que cap discogràfica important s'arrisqués a fitxar-los. Tot i això, la qualitat d'aquesta banda i el renom que s'han fet desprès d'un munt de concerts al més pur estil Kortatu; els va dur a incorporar-se al segell internacional Gora Herriak creat pels negu Gorriak.

Els seus discs an sigut:
Motí avalot!
X
I.N.D.P
Per tots els mitjans
Critica social

En el seu disc "X" hi ha la marevallosa canço de orgull de clase que la van fer inspirantse amb la canço de "trosadicció" de "the tros catcho's band"

0 comentarios