Blogia
pussyinlife

Inadaptats

Inadaptats Inadaptats s'autodefineix com un grup de música político-musical contrainformatiu amb l'objectiu d'estendre la utopia als Països Catalans.

Aquest veterà grup nascut a Vilafranca del Penedès porta més de 10 anys lluitant per uns Països Catalans independents i socialistes per tots els mitjans, tal i com diu el seu primer treball, a través de la unitat d'acció del poble treballador.

El seu estil és una barreja de hardcore i rock radical amb clares influències dels Negu Gorriak i Rage Against The Machine. L'estil del grup no té gaires semblances amb la resta de grups catalans, potser amb l'excepció dels Brams, i el que està clar és que no se'ls pot acusar de tous ni pel que fa a principis ni melodies. Per sobre de tot destaquen les seves creatives i contundents lletres, les seves guitarres i melodies energètiques que de ben segur et faran botar.

Tot i el seu alt nivell musical la seva conscienciació amb la causa feia gairebé impossible que cap discogràfica important s'arrisqués a fitxar-los. Tot i això, la qualitat d'aquesta banda i el renom que s'han fet desprès d'un munt de concerts al més pur estil Kortatu; els va dur a incorporar-se al segell internacional Gora Herriak creat pels negu Gorriak.

0 comentarios