Blogia
pussyinlife

Avalots

Avalots Mai Vençuts

Es funda a l’any 1996, després de la dissolució de “Vieja Estirpe” (un grup d’arrels punks i obreres de l’extraradi barcelonès).

Aquesta banda clàssica de street punk, formada per Jesús a la bateria, Pau al baix i Josep a la guitarra i veus. Un trio amb so estrident, influenciat per bandes polítiques com Kortatu, Banda Basotti o Negu Gorriak. Ritmes accelerats, amb textos compromesos, aspiracions polítiques i critica amb el sistema actual.

Mai Vençuts”, és el títol d’aquest CD. Aquesta banda, d’Hospitalet del Llobregat, ens presenta un treball de 9 temes, gravat a Barcelona i masteritzat als estudis Garate d’Euskadi per Kaki Arkarazo. Les seves lletres, repassen temes d’actualitat política com “Madres de la Plaza de Mayo” amb relació als desapareguts i desaparegudes i la crisi política a l’Argentina o “Moviment X” sobre la situació dels i les afroamericanes als EE.UU. Un repàs de realitat social i combatent dels Països Catalans.; tornen els himnes de guerra amb “Mai Vençuts”, “Terra Lliure” o “Companys de Lluita”. També, ens recorden els nostres orígens de classe (“Orgull de Classe” o “Redskins”). I l’homenatge i tribut que li devem als i les combatents internacionalistes de la Guerra Civil a “Brigades Internacionalistes” o un instrumental de resistència “Dempeus”.

0 comentarios